I Love Science Festival

Home / Inhoud homepage / Projectoproepen / I Love Science Festival
Home / Inhoud homepage / Projectoproepen / I Love Science Festival

I Love Science Festival

Wanneer 05-07-2018 12:00 tot
12-09-2018 12:00

Projectoproep I Love Science Festival - 26 tot 28 april 2019

Ben je actief in wetenschapssensibilisering of heb je een tof idee om jongeren aan te moedigen voor een wetenschappelijke of technische richting te kiezen? Dien dan een voorstel in voor de projectoproep van I Love Science Festival!

In het Gewestelijk Innovatieplan (GIP 2016-2020) wil de Regering van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een antwoord bieden op de toenemende vraag naar gekwalificeerd personeel in de OOI-sector (onderzoek, ontwikkeling en innovatie). De strategie van het GIP voorziet acties en mechanismen ter promotie van wetenschappelijke en technologische carrières.

Het Gewest wil niet alleen een aantal tools ontwikkelen voor de promotie van wetenschap en technologie bij jongeren zodat ze interesse krijgen in onderzoek, ontwikkeling en innovatie, maar wil eveneens de interesse van het ruime publiek in dit domein onderhouden.

Daarom organiseren Innoviris en Visit.brussels de tweede editie van het I love Science Festival, een driedaags wetenschapsfestival dat een draaischijf moet vormen van allerlei initiatieven die bestaan omtrent wetenschapssensibilisering.

We hebben jou nodig!

Om van dit project  een succes te maken, zijn we op zoek naar ondernemingen, organisaties voor wetenschapssensibilisering en –promotie, onderzoeksinstellingen en non-profit organisaties die wetenschap en wetenschapspromotie tijdens het festival in de kijker willen zetten.

Wat moet je doen? 

Neem een kijkje op onze I Love Science pagina en dien je dossier in voor 12 september 2018.

Vragen? 

Neem contact op met:

** IMAGE DESCRIPTION **

Sebastien Rush

Tel. +32 2 600 50 11

Event officer

Communication and science promotion Team

srush@innoviris.brussels