Infosessie BEL-SME projectoproep

Home / Evenementen / Infosessie BEL-SME projectoproep
Home / Evenementen / Infosessie BEL-SME projectoproep

Infosessie BEL-SME projectoproep

Wanneer 09-02-2018
van 14:00 tot 16:00
Waar Innoviris, Charleroise Steenweg 110, 1060 Brussel
Naam

Infosessie BEL-SME

Op vrijdag 9 februari 2018 organiseert Innoviris (Brussel) in samenwerking met DGO6 (Wallonië) en Vlaio (Vlaanderen) een informatiesessie over de interregionale oproep tot het indienen van projecten BEL-SME. Deze oproep werd gelanceerd op 18 december 2017 en loopt tot 31 maart 2018.

Het doel van deze infosessie is om belangstellende te informeren over een mogelijke deelname aan de BEL-SME oproep. Het project richt zich op interregionale O&O projecten waarbij minstens twee kleine of middelgrote ondernemingen (KMO' s) uit twee verschillende Belgische gewesten betrokken zijn.

Het hoofddoel van dit programma is het versterken van het concurrentievermogen van KMO’s door:

  • Regionale expertise te delen door samenwerking

  • Hulp te bieden bij de ontwikkeling van nieuwe producten, processen of technische diensten die verder gaan dan de huidige stand van de techniek.

  • Nieuwe kansen te bieden buiten de huidige/bestaande markt

  • Het economische risico van het project en de beoogde business te delen

BEL-SME is een initiatief van de drie Belgische Gewesten en deelnemers kunnen financiële steun ontvangen in overeenstemming met de respectievelijke gewestelijke regels van de financieringsagentschappen.

Tijdens de informatiesessie kan je de vertegenwoordigers van de drie gewesten ontmoeten die al je vragen over het BEL-SME programma zullen beantwoorden.

Meer informatie over dit agenda-item